Hedenstugan B&B Hotell finns nu med på swedish welcome som en av många fina verksamheter med engagemang i ”en bättre gästupplevelse och en hållbar utveckling”.

Hedenstugan B&B Hotell ”en hållbar besöksnäring!”

Genom samarbete och en gemensam syn på hållbara upplevelser stärker vi Sverige som besöksland. Swedish Welcome är en etablerad utvecklingsmetod som har hjälpt över 500 företagare och verksamhetsledare i arbetet mot bättre gästupplevelser och en hållbar utveckling. Vår målsättning är att stärka aktörerna genom att skapa medvetenhet, struktur och ge konkreta råd och tips inom dessa områden.

Hållbar utveckling med Swedish Welcome

Företagare och verksamhetsledare som deltar och aktivt arbetar utifrån metoden kan stolta bidra, direkt eller indirekt, till Agenda 2030:s delmål inom alla 17 områden. Det ger en stabil plattform för varje enskild verksamhet i sitt hållbarhetsarbete, samtidigt som vi tillsammans bidrar att globalt stärka Sverige som ett föregångsland.

Hedenstugan som är bästa hotellet i Gästrikland och Norduppland firar just nu vårt 10 års jubilieum och vi hoppas att du vill fira med oss! Hos Hedenstugan kan du förvänta dig en personlig service och en unik miljö. Vi har skapat en härlig atmosfär som ska få dig att känna dig som hemma och här kan du njuta av det bästa som Gästrikland och Norduppland har att erbjuda. 

Vi erbjuder bekväma rum, god mat och omge dig med natur och lugn. Mycket välkommen att följa med på en resa till Hedenstugan, ett lite hotell på landet som du aldrig glömmer! Vi är redo att ta emot dig och önskar dig ett härligt vistelse med många minnesvärda stunder. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att uppleva en oförglömlig upplevelse.

Boka ditt mysiga hotellrum nu och ge dig själv något att se fram emot.
Bästa hotellet i Gästrikland och Norduppland