Bergmans Fisk Saltharsfjärden

Middag vid havet

Bo på hotell nära Bergmans Fisk Saltharsfjärden. Äta middag vid havet.

Bo på hotell nära Bergmans Fisk Saltharsfjäden. När du bor på Hedenstugan kan du uppgradera din vistelse med att ta cykel ute mot havet, till Bergmans fisk Saltharsfjärden.
Ett Restaurang där du kan äta havets läckerheter, svept med naturliga smaker och säsongens finaste ingredienser.

Kika på våra boendepaket nedan och boka er nästa vistelse hos oss!

Kusiner Bergman har öppnat upp portarna nere på Udden av Saltharsfjärden. Udden där Häckelsängbönderna hade sina gamla sjöbodar på slutet av 18-talet! Med nytt rökeri, butik, sjöbod och fiskrestaurang gör de en satsning mot besöksnäringen och hoppas nu att fisket ska leva vidare i ytterligare generationer i familjen Bergman.

Bergmans fisk Saltharsfjärden restaurangen ligger direkt vid Bottniska viken. När vädret är fint har vi hyrcyklar åt dig eller tar med dig egna cyklar.

Med bil är det bara 5 minuter från hotellet.
För grupper eller speciella evenemang kan vi erbjuda transport med en lyxig limosin. Kontakta oss i förväg om du vill njuta av denna tjänst!

Hos Bergmans Fisk Saltharsfjärden kan ni avnjuta god mat och god dryck med en underbar havsutsikt. Under säsong arrangeras även musikkvällar och underhållningskvällar. I deras butik hittar ni alltid färsk fisk och lyxiga lax baguetter att ta med.

Restaurangen är en plats att trivas på, att umgås och att njuta av fantastisk mat från havet. Varmt välkommen!” Restaurangen är vackert inredd med modernt fiskfjäll kakel, en gammal skeppsratt i taket och lampor av ålryschor och fiskekulor.

 

Middag vid havet.

Magnus, Lars-Göran och Dennis Bergman har efter flera års projektering öppnat upp portarna nere på Udden av Saltharsfjärden. 

Här äter du mat som vi själva har fiskat och förädlat på plats. Från hav till bord och med en underbar havsutsikt.

Under säsong arrangeras även musik- och underhållningskvällar

Vi rekommenderar att du gör din bokning på restaurangen själv.