Hotellrum

Bo bekvämt på landet

Hotellrum

Hedenstugan Bed and Breakfast Hotel har sju fräscha och mysiga hotellrum. Vi har enkel-, dubbel-, trippel– och familjerum. Alla rum har eget badrum med golvvärme, dusch, toalett och handfat.

Mjuka Handdukar, sängkläder, schampo och tvål och frukost ingår alltid i din bokning.

På Hedenstugan Bed and Breakfast Hotel kan vi hjälpa dig med olika paket, aktiviteter och upplevelser året om. Med vårt unika läge mitt i naturen har vi många aktiviteter med start direkt utanför hotellet.

Boka din vistelse

Bo på mysigt hotell på landet

Om du är ute efter ett lugnt och mysigt hotell på landet så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder ett lugnt och smakfullt boende i Bergby med tillgång till badtunna, bastu och grillkåta. Byggnaden som är belägen mellan Gävle och Söderhamn, var från början en fattigstuga, innan den byggdes ut i slutet av 1800-talet och blev epidemisjukhus under en period.

Idag har hotellet sju härliga hotellrum samt restaurang och bar med fullständiga rättigheter.  Perfekt för en semester på landet och nära havet. 

Om du vill titta mer på våra rum klickar du på dubbelrum, enkelrum, trippelrum eller familjerum. För att gå direkt till bokningen klickar du på boka. På Hedenstugan B&B Hotell i Bergby är vi måna om att våra gäster skall ha det bra och trivas hos oss, så är det något du vill ha hjälp med så säg bara till! Vi finns här för din skull.

Bekvämligheter

Alla rum har …

Gratis Wi-Fi

Gratis snabbt wifi i hotellet,  restaurangen, baren och uteservering.

Gratis parking

Direkt vid hotellet, möjligheter finns att ladda din El-bil (mot avgift). 3 laddstolpar finns

Privat badrum

Alla rum har eget badrum med dusch, toalet och gratis toalettartiklar

Ingen TV på rummet

Istället kan du umgås och interagera med andra gäster.

Frukost

Börja dagen med en bra frukost, alltid inkluderad i rumspriset.

Utomhus träning

Fri tillgång till ett utomhusgym och motionssspår.