Ateljé Arom

Vedic Art måleri 

Bo på hotell nära Ateljé Arom

Bo på hotell nära Ateljé Arom. Bo på Hedenstugan och uppgradera din vistelse med att ta bilen ute mot havet till ateljé Arom.

Ett unikt företag i Finnharsfjärden Axmar som erbjuder kurser i Vedic Art måleri och Aromaterapi som är perfekt för att hitta din kreativa sida.

Oavsett om du vill blanda din personliga aromaolja eller bara utforska måleri, så finns det något som passar alla. Atelje Arom erbjuder något som inget annat företag gör i området en unik upplevelse, såväl inifrån som utifrån. När du bokar en kurs hos oss är du välkommen till vår atelje mitt ute i naturen, nära havet.

En kort skogsstig tar dig dit och det rekommenderas att du bär bekväma kläder och skor. Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta i våra kurser. Allt material samt en god fika ingår så att du kan njuta av din tid hos oss.

Ateljé Arom lovar att kursen är en upplevelse som du aldrig kommer att glömma och som kommer att föra dig närmare din kreativa sida. Kom och fånga din inre konstnär och upptäck magin med Vedic Art måleri och Aromaterapi. När du bokar en kurs kommer du att få personligt material, fika och stöd.

Atel Arom är det perfekta stället att gå på kurs och att hitta din kreativa sida. 

bo på hotell nära Ateljé Arom

Boende nära Ateljé Arom

Ateljé Arom drivs av Ann-Catrin Wahlman som är utbildad Dipl.Aromaterapeut 1996 och Vedic Art lärare 2018.

Hennes passion är eteriska oljor, växtens doft och helande kraft, hitta den rätta blandningen för välbefinnande och hälsa 

Genom Vedic Art kommer man nära färgernas skönhet och kraft. Personlig utveckling genom kravlöst skapande.

Kurser i atelje i Finnharsfjärden. Oljor valda efter Dig och Dina behov och önskemål.

Hemsida Ateljé Arom