I år är det 10 år sedan Hedenstugan B&B Hotell slog upp portarna! Under dessa år har de gått från att vara epidemisjukhus till föreningslokal till att bli ett lugnt och smakfullt boende i Bergby med tillgång till badtunnabastu och grillkåta, roliga aktiviteter, tillsammans med god mat i avkopplande miljö. Byggnaden har återställts till sin ursprungliga prakt, där unika och tidstypiska historiska detaljer har bevarats på utsidan.

Jag har ju haft förmånen at få vara med från starten och det är fortfarande lika roligt att både förvalta och utveckla Hedenstugan B&B Hotell på ett hållbart sätt, 10 år Hedenstugan B&B Hotell känns helt fantastiskt”

Stef van Heteren, VD och ägare

Hotellet har under dessa 10 år drivits för att ge gäster en totalupplevelse i vårt lilla hotell på landet med landskapet omkring. Vårt koncept bygger vidare på 160 år gamla traditioner av den rogivande naturen inpå knuten, med frisk luft i skogen och närheten till havet. Vår unika plats på Heden var något man redan på sent 1800-tal värdesatte och därför vill vi också uppmärksamma och dela med oss av vår historia som vi är stolta över att föra vidare. 

Självfallet så finns det mycket mer at berätta om 10 år Hedenstugan B&B Hotell. Tänk bara på alla de minnen som våra gäster samlat på sig genom åren.

Mycket har hänt, men en sak vet vi säkert. Sanden spolas fortfarande ut i havet och följer med in igen med vågorna. Vinden susar i trädkronorna. Löven vissnar och kommer tillbaka vår efter vår. Solen går upp inåt land dag efter dag och sänker sig i havets horisont, i stiltje och i storm.

Vi är övertygade om att Hedenstugan B&B Hotell kommer att kunna erbjuda många fler år av god mat, underhållning, historia och upplevelser. Vi ser fram emot att fortsätta att förena gäster med vår historia och att fortsätta att driva vårt hotell på ett hållbart sätt.

Varmt välkomna att bo i vårt litet hotell på landet och fira detta bemärkelsens år med oss – hos oss, och ta del av vår anrika plats och historia.