För bara nio år sedan blev idén verklighet – för bara nio år sedan, den 25:e maj 2013 välkomnade vi våra allra första gäster till Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell!

Dessa år har varit fyllda av enastående förändringar och framsteg. Ett otal gäster har fått njuta av vistelser i våra eleganta rum och stunder av vänskapliga samtal. Koppen med kaffe har varit en följeslagare genom årens lopp och vår utveckling har varit en spännande resa.

Minns du när du var en av våra allra första gäster? Om så är fallet, då är det dags att skapa nya minnen. Boka in dig hos oss igen och upptäck hur långt vi har kommit sedan dess. Vår miljö har förändrats, men vår hängivenhet till att erbjuda dig den bästa upplevelsen har alltid varit densamma.

Dela våra dagar av framgång och utveckling med oss. Kom och upplev atmosfären, smaka på våra kulinariska kreationer och låt oss visa dig den moderna komfort och charm som Hedenstugan nu har att erbjuda. Var med om historien på nytt och se fram emot vad framtiden har att ge.

Vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande gäster till Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell, där vi hyllar vårt förflutna samtidigt som vi blickar mot en strålande framtid.