Välkommen till Hedenstugan, ett lite hotel på landet som ligger i Gästrikland. Efter många års hårt arbete är vi så stolta över att ha utsetts till bästa hotell i regionen enligt undersökningar från Gefle dagblad och Arbetar bladet. Det är gästernas betyg på olika bokningsplattformar som har lett till detta resultat och vi är glada att ha mött dessa högt ställda krav.

Hedenstugan som är bästa hotellet i Gästrikland och Norduppland firar just nu vårt 10 års jubilieum och vi hoppas att du vill fira med oss! Hos Hedenstugan kan du förvänta dig en personlig service och en unik miljö. Vi har skapat en härlig atmosfär som ska få dig att känna dig som hemma och här kan du njuta av det bästa som Gästrikland och Norduppland har att erbjuda.

Vi erbjuder bekväma rum, god mat och omge dig med natur och lugn. Mycket välkommen att följa med på en resa till Hedenstugan, ett lite hotell på landet som du aldrig glömmer! Vi är redo att ta emot dig och önskar dig ett härligt vistelse med många minnesvärda stunder. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att uppleva en oförglömlig upplevelse.

Upptäck den vackra landsbygden genom att ta en promenad eller cykla. När en dag fylld av aktiviteter är slut, kan du slå dig ner på vår terrass och njuta av mat och dryck. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter som att discgolf, cykling, vandring och mycket mer. Med alla olika sorters aktiviteter kan du säkert hitta något som passar just dig. Upplev den fantastiska naturen och det vackra havslandskapet som omger dig. Njut av den fridfulla miljön och låt havets brus fylla dig med lugn och ro.

Mer information

På vår hotellwebsite hittar du allt du behöver för att planera din perfekta utflykt.
Bästa hotellet i Gästrikland och Norduppland