Välkommen till Hedenstugan, en idyllisk oas belägen mitt i Sveriges vackra landsbygd, där vi stolt har blivit utsedda till Årets Landsbyggare 2024. Hedenstugan erbjuder en unik upplevelse där natur, komfort och äventyr möts i perfekt harmoni.

Hedenstugan är inte bara en plats att övernatta, utan en destination för avkoppling och återhämtning. Vår anläggning har allt för att göra din vistelse minnesvärd. Vi erbjuder bekväma rum, moderna faciliteter och en mängd aktiviteter för hela familjen. Omgiven av skogar, sjöar och vandringsleder är Hedenstugan den perfekta basen för att utforska den svenska landsbygden.

Vår passion för hållbar turism och lokal utveckling har inte gått obemärkt förbi. Att bli utnämnd till Årets Landsbyggare 2024 är ett bevis på vårt engagemang för att bevara och främja det lokala kulturlivet. Vi samarbetar med lokala producenter och hantverkare för att erbjuda våra gäster en autentisk upplevelse av Sveriges landsbygd. Från hembakat bröd till lokalt hantverk, varje detalj på Hedenstugan speglar vår kärlek till det genuina och hållbara.

På Hedenstugan kan du njuta av en rad aktiviteter som cykling, fiske, och naturvandringar. Efter en dag fylld med äventyr kan du koppla av i vår mysiga lounge eller njuta av en god middag tillagad med lokala råvaror i vår restaurang. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse, och vår titel som Årets Landsbyggare är en symbol för vår dedikation till kvalitet och gästfrihet.

Planera ditt nästa äventyr på Hedenstugan och upptäck varför vi har blivit Årets Landsbyggare 2024. Besök oss och upplev själv den magi som bara Hedenstugan kan erbjuda. Boka din vistelse idag och bli en del av vår berättelse.

Hedenstugan – där tradition möter innovation på Sveriges vackra landsbygd.

Lyssna på intervjun i P4 Gävleborg Sveriges Radio Morgonprogram med vinnarna i Årets Landsbyggare Gästrikebygden 2023 – Förening Ockelbo Jaktskytteklubb och Entreprenör med Stef Hedenstugan Bed & Breakfast Hotel🏡

https://sverigesradio.se/…/arets-landsbyggare-i…