I Bergby växer nu en spännande ny discgolf bana omkring Hedenstugan B&B Hotel . Med planer på att slå upp portarna sommaren 2021, skapas här en banbrytande discgolf upplevelse. De 18 hålen på skivgolfbanan smyckar landskapet kring Hedenstugan och utlovar en mångfald av utmaningar och variationer.

Den kommande skivgolfbanan på rund Hedenstugan utlovar en kreativ kombination av öppna avslut, områden klädda i trädens grönska samt skott som involverar ändringar i höjd. Banan är särpräglad genom sin funktionalitet och unika karaktär, vilket skapar en oemotståndlig möjlighet för diskgolfentusiaster att testa sina färdigheter.

Här i Bergby tar man diskfolf till en ny nivå med den kommande skivgolfbanan. Ett noggrant utformat nätverk av banor vävs samman med den omgivande naturen, vilket ger spelarna inte bara en sportslig utmaning utan även en chans att njuta av den vackra omgivningen.

Målet är att erbjuda en discgolf upplevelse som tilltalar både nybörjare och erfarna spelare. Genom att integrera varierande terräng och olika svårighetsgrader i banlayouten kommer bana att erbjuda möjligheter till framsteg och samtidigt behålla en spännande och underhållande atmosfär.

Sommaren 2021 närmar sig med möjligheten att utforska denna helt nya discgolfs destination i Bergby. Området kommer inte bara att vara en discgolf bana, utan en plats för gemenskap, utmaningar och minnesvärda stunder. Vare sig du är en hängiven discgolf spelare eller nyfiken nybörjare, finns det något speciellt som väntar på dig på denna unika discgolf bana.