för elbil

Laddstationer

LADDSTATIONER FÖR ELBILAR

Sov gott medan din elbil får nya krafter. På Hedenstugan B&B Hotel erbjuder vi tre laddstationer för elbilar. En bra service för dig som reser med elbil och vårt bidrag till en mer hållbar framtid.

Laddstolpar på Hedenstugan B&B Hotel

Med våra laddstationer vill vi underlätta för dig som reser miljövänligt. Hos oss kan du bo bekvämt medan du laddar din el- eller hybridbil. Eller gör ett stopp för att ladda bilen och fyll på dina egna batterier i vår trevliga miljö.

Så funkar det

Våra laddstationer är enkla att använda och betalning sker smidigt via Monta charge app. Du behöver bara ladda ner Monta charge appen och följa instruktionerna för att starta laddningen. Monta hanterar även all kundservice om du behöver hjälp.

Vi ser fram emot att välkomna dig och din elbil till Hedenstugan B&B Hotel!

Nexblue Edge Monta

Njut av din vistelse

När du laddar din elbil hos oss på Hedenstugan B&B Hotel, kan du samtidigt passa på att njuta av alla våra bekvämligheter:

  • Bo bekvämt i våra hotellrum: Våra rum är utformade för att ge dig en avkopplande och bekväm vistelse.
  • Ät gott och njut av lokala drycker: Upplev vår närproducerat mat och njut av lokala drycker som öl och Mackmyra whisky i en trivsam atmosfär.
  • Förboka vår bastu: Koppla av och återhämta dig i vår bastu, perfekt efter en lång dag på resande fot.
  • Njut av naturen: Utforska den vackra naturen som omger vårt hotell, ta en promenad eller en cykeltur i den friska luften.
  • Umgås med din partner: Vår lugna och romantiska miljö är perfekt för att spendera kvalitetstid tillsammans.
  • God frukost: Börja dagen med en härlig frukost, fylld med lokala och färska råvaror.