I vår restaurang serveras frukost och middag till alla våra gäster varje dag. Här serverar vi också fika, lunch och middag för våra konferensgäster.

Hedenstugan har fullständiga rättigheter och vi serverar självklart också alkoholfria alternativ.

Har du eller någon i ditt sällskap någon allergi eller överkänslighet som vi behöver ta hänsyn till så var vänligen och kontakta oss före ankomst så hjälper vi till med det.

Frukostbuffé

Som gäst på Hedenstugan Hotell har du alltid vår frukostbuffé inkluderad i rumspriset. 

Frukosten innehåller det mesta som våra gäster kan tänkas efterfråga och är uppskattad av både stora och små. Frukosten dukas fram mellan 08.00 och 10.00.

Vi har självklart frukost även för dig som kanske har någon allergi, intolerans eller liknande. Om du har speciella önskemål pga detta, meddela gärna oss lite i förväg så har vi större chans att ordna laktosfria och glutenfria produkter för er.

Behöver du lämna hotellet innan frukosten börjat? Kontakta receptionen kvällen innan så förbereder vi något åt dig så att du slipper ge dig av hungrig!

Middag

Varje kväll finns det möjlighet för en god middag till alla våra fantastiska gäster som övernattar hos oss.

Vi försöker ha en varierad meny som anpassas efter vilka gäster vi har i huset, oftast serveras vanligen husmanskost.

Bor du inte på hotellet kan du givetvis ändå avnjuta middag hos oss.

Oavsett om du är hotellgäst eller middagsgäst så behöver du förboka din middag hos oss.

Middagen serveras alla dagar klockan 18.00-20.00.

Konferenser och arrangemang

Hedenstugan B&B Hotell är den perfekta platsen för personliga affärsmöten i mindre sällskap, mitt i naturen.

Att byta miljö kan vara en viktig pusselbit i företagets framgång. Ha ert möte i en hemtrevlig och naturnära miljö. Istället för den klassiska styrelsesittningen i en omotiverande konferenslokal kryper ni in i vår mysiga grillkåta med öppen eldstad.

Vi skräddarsyr ert ledningsgruppsmöte efter era önskemål. Drinkar, snacks, måltider och kaffe går att förbeställa när ni bokar ett ledningsgruppsmöte på vårt hotell. Vi erbjuder olika alternativ för att se till att gästerna håller energin uppe hela dagen. 

För mer information om konferenser kontaktar ni oss på info@hedenstugan.se eller ring oss på 0297-10755