för elbil

Laddstationer

LADDSTATIONER FÖR ELBILAR

Sov gott medan din elbil får nya krafter. På Hedenstugan B&B Hotel erbjuder vi tre laddstationer för elbilar. En bra service för dig som reser med elbil och vårt bidrag till en mer hållbar framtid.

Laddstolpar på Hedenstugan B&B Hotel

Med våra laddstationer vill vi underlätta för dig som reser miljövänligt. Hos oss kan du bo bekvämt medan du laddar din el- eller hybridbil. Eller gör ett stopp för att ladda bilen och fyll på dina egna batterier i vår trevliga miljö.

Så funkar det

Våra laddstationer är enkla att använda och betalning sker smidigt via Monta. Du behöver bara ladda ner Monta-appen och följa instruktionerna för att starta laddningen. Monta hanterar även all kundservice om du behöver hjälp.

Vi ser fram emot att välkomna dig och din elbil till Hedenstugan B&B Hotel!

Njut av din vistelse

När du laddar din elbil hos oss på Hedenstugan B&B Hotel, kan du samtidigt passa på att njuta av alla våra bekvämligheter:

  • Bo bekvämt i våra hotellrum: Våra rum är utformade för att ge dig en avkopplande och bekväm vistelse.
  • Ät gott och njut av lokala drycker: Upplev vår närproducerat mat och njut av lokala drycker som öl och Mackmyra whisky i en trivsam atmosfär.
  • Förboka vår bastu: Koppla av och återhämta dig i vår bastu, perfekt efter en lång dag på resande fot.
  • Njut av naturen: Utforska den vackra naturen som omger vårt hotell, ta en promenad eller en cykeltur i den friska luften.
  • Umgås med din partner: Vår lugna och romantiska miljö är perfekt för att spendera kvalitetstid tillsammans.
  • God frukost: Börja dagen med en härlig frukost, fylld med lokala och färska råvaror.